GOSSIP

Ο παππούς του Mad Clip σόκαρε πολλούς με αυτό που αποκάλυψε

Αδιανόητα ακούγονται αυτά που καταγγέλλει πως συνέβησαν τη βραδιά του μοιραίου τροχαίου του τράπερ Mad Clip, ένα πρόσωπο που τον λάτρευε, ο αγαπημένος παππούς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, ο παππούς του Mad Clip, μίλησε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και προχώρησε σε μια απίθανη αποκάλυψη. Όπως είπε ο ίδιος στην κάμερα, από το σώμα του εγγονού του -μετά το δυστύχημα- έλειπε ο σταυρός του και το κινητό του τηλέφωνο, αφήνοντας έτσι αιχμές πως κάποιος ή κάποιοι έσπευσαν να κλέψουν προσωπικά αντικείμενα του εγγονού του τη βραδιά του μοιραίου τροχαίου.

«Ευχαριστώ τη νεολαία όλης της Ελλάδος. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή στον επικήδειο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή ο εγγονός μου και δεν θα μπορεί πια να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που τον σκότωσε και με έκανε βόλτα. Μου είπε “παππού σ’ αγαπάω” και του είπα “κι εγώ σε λατρεύω”.

Είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή. Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Στο γάμο που ήταν ούτε που μίλησαν καθόλου. Ήμουν στο χωριό, με παίρνει η νύφη μου κι έκλαιγε. Της λέω “έπαθε τίποτα το παιδί;”, αλλά δεν μου έλεγε. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα το τραγούδι του εγγονού μου με τη Φουρέιρα. Λέω “γυναίκα, πάει το παιδί, σκοτώθηκε”.

Πώς σκοτώθηκε το παιδί; Νερά δεν υπήρχαν στο δρόμο. Ο εγγονός μου δεν ήταν κανένα… οδηγάκι. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ», είπε ο παππούς του Mad Clip.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!