GOSSIP

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως κόλλησε... ψείρες! [εικόνα]

Μπορεί η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Κρατερό Κατσούλη, να ετοιμάζεται πλέον πυρετωδώς για την τηλεοπτική πρεμιέρα της μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη, αλλά λίγο πριν επιστρέψει στην tv της έτυχε μια... αναποδιά και μπήκε σε μπελάδες.

Συγκεκριμένα, η ίδια η 47χρονη παρουσιάστρια, με μια ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε πως κόλλησε ψείρες στα μαλλιά της και η ίδια και η κόρη της.


Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Κατερίνα μαζί με τη 10χρονη κόρη της Αέλια να έχουν τα μαλλιά τους τυλιγμένα με πλαστικά τουρμπάν και να κάνουν θεραπεία για να διώξουν τα ανεπιθύμητα παράσιτα από τα κεφάλια τους και στο σχόλιό της η παρουσιάστρια είπε πως θυμήθηκε τα δικά της μαθητικά χρόνια, όταν αυτή κολλούσε ψείρες και ταλαιπωρούνταν και η μαμά της.


Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφοντας:  «Ψάχνω να βρω λεζάντα. Βασικά, ψάχνω να βρω τη φωτογραφία που έχω με τη μαμά μου και δεν την βρίσκω, επειδή προφανώς θυμάμαι να την έχω σ ένα άλμπουμ (?!?!?!) στη Θεσσαλονίκη…. Εγώ με τη μανούλα μου με τουρμπάν, γιατί κάνουμε θεραπεία για ψείρες. Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες. Θα ήθελα να έχω βρει τη φωτογραφία να της την δείξω. Δυστυχώς είναι μακριά».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!