GOSSIP

Άγιο είχε η Φουρέιρα - Την τελευταία στιγμή δεν μπήκε στην Porche του Mad Clip

Ένα δημοσίευμα αποκαλύπτει πως τη βραδιά του μοιραίου τροχαίου που αφαίρεσε τη ζωή του ράπερ Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα, από καθαρή τύχη δεν ήταν τελικά και αυτή μέσα στη Porche που έγινε σμπαράλια μετά από σφοδρή σύγκρουση με κολώνα στην παραλιακή.

Θυμίζουμε πως εκείνο το βράδυ τόσο ο Mad Clip όσο και η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί στο γάμο  και στη γαμήλια δεξίωση του  Γιώργου Μπενουδάκη και της pr manager Λίας Παπαδοπούλου. Μάλιστα οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί στη δεξίωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται  στην εφημερίδα On Time, ο Mad Clip προσφέρθηκε να πάρει μαζί του την Ελένη Φουρέιρα για να την αφήσει στο σπίτι της, μιας και πήγαιναν προς την ίδια κατεύθυνση. «Έλα να σε πάω εγώ», της είπε.

Εκείνη δέχτηκε και ήταν έτοιμοι να φύγουν μαζί, όταν ο μάνατζέρ της, που ήταν κι εκείνος στο γάμο, τη σταμάτησε και της είπε «ασ’ το, θα σε πάω εγώ σε λίγη ώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι», σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της On Time.

Ο Mad Clip πήρε το δρόμο της επιστροφής και λίγη ώρα μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην παραλιακή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!