GOSSIP

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε χθες στη σκηνή μετά από δύο χρόνια [βίντεο]

Η πανδημία του κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα, εδώ και δύο χρόνια, ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος να μπει σε... απραξία. Όμως χθες έκανε την πρώτη του συναυλία μετά από καιρό, όμως η επιστροφή του στη σκηνή, έγινε στον απόηχο των θανάτων του Μίκη Θεοδωράκη και του Mad Clip.

Χθες βράδυ, λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στο Κατράκειο Νίκαιας και εκεί τον περίμεναν και οι δημοσιογράφοι με τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις πριν ανέβει στη σκηνή και να αναφέρεται και στους θανάτους των Μίκη Θεοδωράκη και Mad Clip.
Τον δε Μίκη είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά, το δε Mad Clip είπε πως δεν είχε την τύχη να τον γνωρίσει αλλά συγκλονίστηκε με τον τρόπο που έχασε τη ζωή του.
«Δηλώνω παρών να συνεχίσω το έργο του Μίκη Θεοδωράκη» είπε για τον μεγάλο συνθέτη ενώ για τον Mad Clip δήλωσε: «Όπως και με τον Παντελή (σ.σ. Παντελίδη)  δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Τα νέα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι μπορεί να μην τους δοθεί δεύτερη ευκαιρία γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν».

«Μετά από 2 χρόνια απραξίας καλούμαι να ξαναθυμηθώ τα τραγούδια. Είχα πάρα πολλές μεταπτώσεις» είπε.

Ο  τραγουδιστής μίλησε όμως και για την κόρη του, Ελένη: «Με αγχώνει όταν είναι η κόρη μου στο κοινό. Με άκουσε πρώτη φορά όταν ήταν 2 χρονών στην Πάτρα. Τώρα αρχίζω και το δουλεύω μέσα μου. Δεν τραγουδάει. Πιο πολύ με το μπαλέτο ασχολείται, με την ενόργανη. Είναι ακόμα πολύ μικρή, 6,5 χρονών». Όσο για δεύτερο παιδί, «στην επόμενη καραντίνα» είπε με χιούμορ.

 

Δείτε και πλάνα από τη χθεσινή συναυλία του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Abigail (@abigail_uk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Abigail (@abigail_uk)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!