GOSSIP

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε το δικό του "αντίο" στο Μίκη Θεοδωράκη

Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, για το θάνατο του καλού φίλου του Μίκη Θεοδωράκη και τις τελευταίες ώρες κάνει αλλεπάλληλες αναρτήσεις στα social media, μνημονεύοντας τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

Στην τελευταία ανάρτησή του στο Instagram, ο Λάκης Λαζόπουλος, ανέβασε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην τελευταία συνάντησή του με τον αείμνηστο καλλιτέχνη στο σπίτι του στου Φιλοπάππου.
«Εκεί με θέα την Ακρόπολη μετά από μια μαγική συνομιλία μας! Δηλαδή εκείνος μιλούσε κι εγώ άκουγα!!» έγραψε στη λεζάντα.


Νωρίτερα είχε ανεβάσει μια σειρά από βίντεο με τον Μίκη Θεοδωράκη  (ένα εκ των οποίων ήταν από την εμφάνιση του καλλιτέχνη στους Δέκα Μικρούς Μήτσους) και στη λεζάντα της μιας ανάρτησης είχε γράψει: «Αν ενωσουμε τις μνημες μας για τον Μικη Θεοδωρακη ,θα κανουμε το μεγαλυτερο τρένο στην ιστορία του Ελληνισμου! Ο Μικης υπηρξε Επαναστατης με αιτια, και οταν επαιρνε επικινδυνες στροφες στο διαβα της ιστοριας του,κρατουσε παντα γερα το τιμονι, και ειχε παντοτε αιτια!
Ειτε την αποδεχοσουν ειτε οχι.
Ο Μικης ειναι μυθος αξεπεραστος!
Το φως του θα διατρεχει τους αιωνες, η σπιρταδα του δεκαοκταχρονου στο γερασμενο προσωπο του,το ακουραστο μυαλο του που συντονιζοταν με το συμπαν.
Οι ποιητες βρηκαν φωλια στις μελωδιες του.
Το σωμα του εφυγε.
Η σκεψη του και τα τραγουδια του λουστηκαν με το νερο της Αθανασιας!
Στο καλο Αγαπημενε μου Μικη.
Θα μου λειψουν μονο οι κουβεντες μας εκει στο μπαλκονι με θεα την Ακροπολη!»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!