GOSSIP

Η Τούνη έσπευσε να απαντήσει σε όσους την αποκάλεσαν "αναίσθητη"

Χθες Πέμπτης 2/9, ήταν μια πολύ "δύσκολη" ημέρα για το Πανελλήνιο, αφού οι πάντες συγκλονίστηκαν από δύο τραγικά συμβάντα.

Ο θάνατος του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και ο θάνατος του τράπερ Mad Clip, μετά από ένα μοιραίο τροχαίο, έσπειραν τη θλίψη και τα social media γέμισαν με αναρτήσεις για τους δύο καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή.


Ωστόσο, η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που μετρά πάνω από 778 000 followers στο Instagram, δεν θέλησε να κάνει καμιά σχετική ανάρτηση και η ίδια προτίμησε να ανεβάσει μια πόζα της από ταξίδι της στη Μάνη της Λακωνίας.


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να σπεύσουν να την... κράξουν και να την αποκαλέσουν "αναίσθητη" με την ίδια να σπεύδει να απαντήσει με μια ανάρτησή της.


«Έχω λάβει σήμερα ένα χαμό μηνύματα ένα τόσο τραγικό συμβάν… Και ποσό αναίσθητη είμαι που δεν ανέβασα κάτι! Έχουμε φτάσει να πιστεύουμε πως ο κόσμος θρηνεί και συμπάσχει μέσα από stories και instagram. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Madclip. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Μ.Θεοδωράκη. Εύχομαι ολόψυχα καλό παράδεισο!

Αυτό βέβαια το ευχήθηκα και πριν… Αλλά μάλλον αν δεν το ανεβάσω στο instagram δεν πιάνεται», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δες τη σχετική ανάρτηση…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!