GOSSIP

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο διάσημος Έλληνας ράπερ Mad Clip

Σοκ έχει προκαλέσει στους αμέτρητους φαν του, ο θάνατος του διάσημου Έλληνα ράπερ Mad Clip, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα Πέμπτη 2/9 τα ξημερώματα μετά από τροχαίο που έγινε στην παραλιακή στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το αυτοκίνητό του πέσει σε κολώνα αλλά και στους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους μόλις έμαθαν το νέο έσπευσαν στο σημείο όπου ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip «καρφώθηκε» σε κολώνα φωτισμού. Το newit.gr αναφέρει πως πιθανολογείται πως ο γνωστός ράπερ είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από το φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, το κανονικό του όνομα Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!