GOSSIP

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στο θέατρο μετά από δύο δεκαετίες

Η 88χρονη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, παρά τα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια λέγεται πως σχεδιάζει την επιστροφή της στο θέατρο, μετά από δύο δεκαετίες απουσίας από το θεατρικό σανίδι, όπου θριάμβευε για χρόνια.

Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, λέγεται πως θα πάρει μέρος στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες,  είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι θα την απολαύσουμε στο εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ, με τη σφραγίδα του Στέφανου Κορκολή και τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη.

Αν και ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, η Μαίρη Χρονοπούλου αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε.

Στο εν λόγω project θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με την Γλυκερία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Χρονοπούλου στα μέσα Αυγούστου εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς μετά από πόνους που είχε σε όλο της το σώμα, μυαλγίες και βαρύ βήχα υποβλήθηκε σε τεστ κοροναϊού, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η γνωστή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, εισήχθη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!