GOSSIP

Χούτος - Ζάρα: Πιθανή θεωρείται η επανασύνδεση του ζεύγους

Ταραχώδες ήταν το φετινό καλοκαίρι για τους Λάμπρο Χούτο και Ματίνα Ζάρα, αφού το ζευγάρι, ενώ ετοίμαζε το γάμο του στη Σκιάθο, όχι μόνο τελικά δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό. Τώρα όμως θεωρείται πιθανή μια ερωτική επανασύνδεση.

Στις 15 Αυγούστου η τραγουδίστρια με μια λιτή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τη ματαίωση του γάμου τους.

Η ανακοίνωση της Ματίνας Ζάρα, προκάλεσε ερωτήματα για τους λόγους που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Λαμπρό  Χούτο. Μάλιστα, οι κινήσεις τους μετά τη ματαίωση του γάμου, μαρτυρούσαν πως δεν ήταν πια μαζί. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το faysbook.gr,  φαίνεται πως αυτές τις ημέρες οι δύο πρώην κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης! Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ακολούθησαν ξανά ο ένας τον άλλον στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ο ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μέσω InstaStories μια κοινή τους φωτογραφία.

Η κίνηση του Λάμπρου Χούτου να μοιραστεί με τους followers του μια κοινή φωτογραφία με την τραγουδίστρια, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ο χρόνος θα δείξει!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!