GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Χειρουργική επέμβαση χρειάστηκε να κάνει η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, μετά από ένα ατύχημα που είχε σε πρόσφατο ταξίδι της στην Επίδαυρο.

Η ίδια είχε αποκαλύψει με ανάρτησή της στα social media, πως είχε πάει στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση, μαζί με τους Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα, αλλά είχε ένα ατύχημα και έπαθε πολλαπλά κατάγματα και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Άργος και μετά σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου και έκανε χειρουργείο.

Το απόγευμα της Τρίτης (24/8) η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο. Στη λεζάντα έγραψε για την κατάσταση της υγείας της και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσομείου που νοσηλεύεται.

“Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον ‘ζεστό’, φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!”, έγραψε η ηθοποιός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!