GOSSIP

Νύφη θέλει να ντυθεί η Rita Ora - Λέγεται πως είναι full in love με διάσημο σκηνοθέτη

Κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας που βιώνει η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Rita Ora και μάλιστα μολονότι αυτός ο έρωτας γεννήθηκε μόλις την περασμένη Άνοιξη, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η 30χρονη σταρ ήδη κάνει πλάνα για γάμο.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Rita, γνώρισε στην Αυστραλία, το Νεοζηλανδό βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό Taika Waititi και ο έρωτας που γεννήθηκε ανάμεσα στον 46χρονο και τη 30χρονη ήταν όχι μόνο κεραυνοβόλος, αλλά και απίστευτα θυελλώδης όπως λένε όλοι όσοι τους γνωρίζουν.


Έκτοτε οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι, δεν κρύβουν τον έρωτά τους και τώρα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ήδη σχεδιάζουν το γάμο τους.


Ο Taika αποκαλεί τη Rita "σύζυγό" του (wifey) αναφέρουν πηγές, ενώ φίλος του ζεύγους είπε πως η Rita, διαρκώς σχολιάζει πως ο Taika, θα είναι ο πρώτος και παντοτινός σύζυγός της και ήδη αναφέρει σε φίλους πως σκέφετεται να κάνει μια σύντομη και μικρή τελετή γάμου στη Καλιφόρνια και αρκετά αργότερα να κάνει μια μεγάλη γαμήλια δεξίωση.


Να σημειωθεί πως ναι μεν η Rita δεν έχει ξαναπαντρευτεί, αλλά ο Taika, είχε παντρευτεί την παραγωγό Chelsea Winstanley, αλλά χώρισε το 2018.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!