GOSSIP

Γαμπρός λέγεται πως θα ντυθεί σύντομα ένας Έλληνας Ολυμπιονίκης του πόλο

Η Εθνική Ομάδα Πόλο της Ελλάδος, επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με το ασημένιο μετάλλιο και φαίνεται πως εκτός από τον Μάριο Καπότση, που λέγεται πως σύντομα ίσως παντρευτεί την ηθοποιό και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ένας ακόμη διεθνής πολίστας λέγεται πως ετοιμάζεται για γάμο με μια όμορφη ηθοποιό.

Η ηθοποιός και κόρη του γνωστού Ούγγρου εικαστικού Τίμπορ Φούλοπ, Ιζαμπέλα Φούλοπ τα τελευταία τρία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Γιώργου Δερβίση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης μέσα στο 2022, επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τον  δυνατό έρωτά του.

Η ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Ήλιος” συζεί με τον πολίστα στη Βούλα.

Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο για τα καλά και τα άσχημα. Η Ιζαμπέλα Φούλοπ στέκεται σαν βράχος αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πολίστα του Ολυμπιακού και όλο αυτό το διάστημα έζησε την προσπάθειά του μέσα από το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γυρίσει από την Ιαπωνία με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος ως μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο.

Τόσο η Ιζαμπέλα όσο και Γιώργος στηρίζει ο ένας την επιλογή του άλλου και βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση.

Έτσι λοιπόν, η Ιζαμπέλα Φούλοπ και ο Γιώργος Δερβίσης ποτέ δεν έκρυψαν δημόσια τη σχέση και τον έρωτά τους, είναι έτοιμοι για γάμο, με τη βαφτιστήρα του ηθοποιού Κώστα Καρρά και τον 26χρονο πολίστα του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να ζήσουν πολύ σύντομα την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!