GOSSIP

Η Μπακοδήμου (άθελά της) αποκάλυψε πού κάνει διακοπές μαζί με τη Βανδή

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με το Ντέμη Νικολαΐδη, η Δέσποινα Βανδή, επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Αυγουστου παρέα με καλούς φίλους και μια εξ αυτών είναι η Μαρία Μπακοδήμου. 

Μάλιστα το Δεκαπενταύγουστο οι δυο διάσημες γυναίκες γιόρτασαν παρέα την ονομαστική εορτή τους και έκαναν και κάποιες κοινές αναρτήσεις σε stories με την παρέα τους, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τον προορισμό των διακοπών τους.


Όμως τώρα, η Μαρία Μπακοδήμου, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να φτάνει σε μια παραλία με σπηλιά και έγραψε στη λεζάντα: «…βρίσκεις το καταφύγιο σου». Η δε Δέσποινα Βανδή, έσπευσε να σχολιάσει «Καλά πού είσαι;» με την Μπακοδήμου να της απαντά με χιουμοριστική διάθεση: «Άσε μακριά... χαθήκαμε» αφού οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν διακοπές παρέα.


Ωστόσο οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Μπακοδήμου, αμέσως "πρόδωσαν" την τοποθεσία, αφού πολλοί κατάλαβαν πως πρόκειται για μια  αρκετά γνωστή παραλία της Εύβοιας, όπου μάλιστα έχει γυριστεί και ταινία.


Έτσι όλοι κατάλαβαν πως η Βανδή κάνει διακοπές στην Εύβοια με την παρέα της και μάλιστα πολλοί followers της Μπακοδήμου και της Βανδή, έσπευσαν να τις συγχαρούν που επέλεξαν αυτόν τον προορισμό, για να στηρίξουν (αθόρυβα όσο μπορούσαν) το μέρος που φέτος δέχτηκα βαρύ πλήγμα από τις φωτιές.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!