GOSSIP

Μάθαμε τι πραγματικά συνέβη και ματαιώθηκε ο γάμος Χούτου - Ζάρα

Νέο δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο πραγματικός λόγος που ματαιώθηκε ο γάμος του ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του Survivor Λάμπρου Χούτου και της Ματίνα Ζάρα, είναι πολύ σοβαρός.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι προγραμμάτιζε να παντρευτεί στις 21 Αυγούστου στη Σκιάθο κι ενώ όλα ήταν σχεδόν έτοιμα– μέχρι και ο γιος του αθλητή είχε έρθει από την Ιταλία για το μυστήριο-, τα σχέδια ανατράπηκαν.

Συγκεκριμένα η Ματίνα Ζάρα με ένα story στα social media αποκάλυψε πως ο γάμος ματαιώθηκε και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κάποιο πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέυψε.

Ωστόσο, τώρα άλλο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πραγματικός λόγος για αυτή τη ματαίωση ήταν ο χωρισμός του ζεύγους, αν και δεν είναι τίποτε οριστικό.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν ανάμεσά τους έντονοι καυγάδες και διαφωνίες ενώ η οριστική ρήξη ήρθε έπειτα από σοβαρή λογομαχία που είχαν για οικογενειακό τους ζήτημα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους ελπίζουν τίποτα δεν είναι οριστικό καθώς είναι και οι δύο πολύ στεναχωρημένοι με την εξέλιξη. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να τους τα ξαναβρούν. Η Ματίνα Ζάρα μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό.

Πηγή: okmag.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!