GOSSIP

Γάμο στα κρυφά έκανε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου

Γαμπρός ντύθηκε τελικά ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου και κανείς δεν τα το μάθαινε αν δεν το αποκάλυπτε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παντρεύτηκε την επί δέκα χρόνια σύντροφό του, τη φωτογράφο Μάρθα Αλεξοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Θυμίζουμε δε, πως ο Μάριος Αθανασίου έχει αποκτήσει και ένα γιο με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Μάριος Αθανασίου έκανε έναν αιφνιδιασμό αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο δεν είναι αρνητικός στον γάμο αλλά παντρεύτηκε την αγαπημένη του πριν από μία εβδομάδα στην Πύλο.

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

"Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου." αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου.

Πως λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!