GOSSIP

Ο Τάσος Ξιαρχό βρήκε ενδείξεις εμπρησμού μέσα σε ένα καμένο δάσος

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, ήταν ένας από τους χιλιάδες που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Ελλάδα, τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα η φωτιά στο Ποικίλο Όρος, που ξέσπασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 7/8, η οποία είχε κατεύθυνση προς την Πετρούπολη, αναστάτωσε τους ανθρώπους της περιοχής. Ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων και έτσι βρέθηκε στον λόφο μαζί με μερικά ακόμη άτομα, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά.


Στην πορεία έκανε μια ανάρτηση και για τα ζωάκια που χρειάζονται ένα νέο σπίτι.
 

Τώρα, όπως αναφέρει το znews.gr  o γνωστός χορογράφος χθες βρέθηκε ξανά στο Ποικίλο Όρος και μετέδωσε στους ακολούθους του στα social media το κλίμα του εφιάλτη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφθηκε ένα από τα σημεία που έπληξε η πύρινη λαίλαπα και ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα… Σκόρπια γκαζάκια στη μέση του δάσους, απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη καταστροφή του πλανήτη.

Ο ίδιος ανέβασε το ντοκουμέντο στο Instagram και άφησε τις αιχμές του για τους εμπρηστές: «Αυτά τα γκαζάκια έπεσαν από κάποιο γκαζόδεντρο» σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!