GOSSIP

Ο "Μισθοφόρος" του Survivor δίνει μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια [βίντεο]

Το τηλεοπτικό κοινό, γνώρισε τον επιχειρηματία Κώστα Αναγνωστόπουλο, ως τον "Μισθοφόρο" στην ομάδα των Μαχητών του Survivor και τώρα, ο ίδιος  δίνει μάχη με τις πυρκαγιές στην Εύβοια.

Ο επιχειρηματίας ταξίδεψε στο νησί  βρίσκεται  στην Εύβοια ως εθελοντής πυροσβέστης προκειμένου να συμβάλλει στο τέλος αυτής της τραγικής κατάστασης που πλήττει τη χώρα.

Το χωριό Ελληνικά περικυκλώθηκε από την πύρινη λαίλαπα και ενώ εθελοντές και πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να τη σβήσουν, σήμερα ήρθαν αντιμέτωποι με μια αναζωπύρωση.

«Πόνεσαν τα ματάκια μας με τον καπνό & αυτά που βλέπουμε.. ή αυτά που δεν είδαμε ποτέ...» έγραψε χθες στο Instagram, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες από τις αναζωπυρώσεις που είδε στην περιοχή μέσα στη νύχτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@kost4s)

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σε ένα βίντεο που αναδηοσιεύει το tlife.gr, τα εναέρια μέσα ήταν παρόντα στο σημείο, ωστόσο στην περιοχή υπήρχε μόλις ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να θέσει τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

Η απειλητική φωτιά άρχισε να καίει ξανά ένα από τα καταπράσινα σημεία που έχουν σωθεί ως τώρα, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τους υπόλοιπους να φτιάχνουν μια αντιπυρική ζώνη, ώστε να την περιορίσουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!