GOSSIP

Ο Κώστας Χατζής μίλησε για το σπίτι του στην Εύβοια που κάηκε

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Χατζής, είδε την εξοχική κατοικία του στο Καστρί Ευβοίας να καταστρέφεται ολοσχερώς από τις πυρκαγιές και χθες μίλησε σε δελτίο ειδήσεων για αυτή την απώλεια.

Τις προηγούμενες μέρες είδαμε πως η κατοικία του Κώστα Χατζή στο Καστρί,  ήταν ένα πανέμορφο σπίτι, το οποίο βρίσκονταν σε μια δασική περιοχή η οποία έχει γίνει και αυτή στάχτη από το πύρινο μέτωπο που σάρωσε τα πάντα σε εκείνο το σημείο και κυριολεκτικά εξαφάνισε τα πάντα στο σπίτι του τραγουδιστή.


Ο γνωστός καλλιτέχνης το βράδυ της Τρίτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με δελτίο ειδήσεων και 'έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Δεν ήταν μόνο το δικό μου σπίτι. Ήταν 40 τόσα στρέμματα με ελιές και ένα σπίτι που είχα φιλοξενήσει πολύ κόσμο. Μακάρι να είχε καεί μόνο το δικό μου, αλλά εδώ έχουν καεί τόσα σπίτια, να κάνω μόνο εγώ παράπονο; Δεν θα ήταν ωραίο. Ό,τι και να πω τώρα εγώ δεν πρόκειται να γυρίσει τίποτα πίσω.

Απλώς κοιτάζουμε μπροστά πώς μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Έχω παιδιά, έχω ένα σωρό κόσμο δίπλα μου και όλοι πρέπει να παρηγορούμεθα και να πιστεύουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες» 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!