GOSSIP

Η Christina Applegate αποκάλυψε πως έχει σκλήρυνση κατά πλάκας

Μια πασίγνωστη χολιγουντιανή σταρ, η 49χρονη Christina Applegate, έσπευσε μέσω social media να ανακοινώσει πως εδώ και λίγο καιρό διεγνώσθη με σκλήρυνση κατά πλάκας (MS).

H διάσημη ηθοποιός, που έγινε αρχικά γνωστή σε όλο τον κόσμο, όταν ήταν ακόμη παιδί και έφηβη και πρωταγωνιστούσε στη θρυλική κωμική σειρά "Παντρεμένοι με Παιδιά" και έχει κάνει δύο γάμους, ενώ έχει αποκτήσει μια κόρη 10 ετών, βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει σε όλους το σοβαρό πρόβλημα υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει.

Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός, πως πριν λίγα χρόνια η καλή φίλη της και επίσης χολιγουντιανή σταρ Selma Blair, με την οποία έπαιζαν μαζί στο φιλμ toy 2002 "The Seetest Thing" επίσης ανακοίνωσε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.


Με αναρτήσεις της αρχικά στο twitter η 49χρονη σταρ είπε: «Γεια σας φίλοι. Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι μια περίεργη διαδρομή. Αλλά έχω δεχθεί τόση υποστήριξη από ανθρώπους που γνωρίζω που έχουν επίσης την ίδια πάθηση. Ήταν ένας δύσβατος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζεται. Εκτός κι αν κάποιος μαλ*** τον εμποδίσει».


Στην πορεία ανέβασε και δεύτερο tweet γράφοντας: «Όπως είπε και ένα φίλος μου που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα υγείας "σηκωνόμαστε το πρωί και κάνουμε ότι μας υποδεικνύεται να κάνουμε" και αυτό θα κάνω και εγώ. Οπότε τώρα ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μου καθώς θα πορεύομαι με αυτό. Ευχαριστώ και φιλιά»
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!