GOSSIP

Πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον Σπύρο Φωκά που βιώνει δύσκολες ώρες

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο 83χρονος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ακόμη και μετά το εξιτήριο, οι συγγενείς του, προσπαθούσαν να αναζητήσουν βοήθεια, καθώς δεν διαθέτουν και τα απαραίτητα χρήματα και τον εξοπλισμό για την φροντίδα του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός, πρόσφατα, μεταφέρθηκε εν τέλει στο σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας, αλλά και εκεί η κατάσταση ήταν δύσκολη, αφού τα τελευταία χρόνια, συχνά, ακούγονταν πως ο Σπύρος Φωκάς, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η οικογένεια του ηθοποιού, το περασμένο διάστημα έκανε δημόσια εκκλήσεις για βοήθεια.


Συγκεκριμένα μια πρόσφατη. σχετική ανάρτηση στα social media ανέφερε: «Ένας από τους μεγαλύτερους Χολυγουντιανούς ηθοποιούς, ο Έλληνας Σπύρος Φωκάς, χρειάζεται την βοήθειά μας. Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν, αλλά και του προσωπικού τους φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Η Λίλιαν με πολλή αξιοπρέπεια έχει ζητήσει βοήθεια από φορείς.. Χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπύρος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό κρεβάτι και έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει την Λίλιαν για να αντιμετωπίσουν τις πολύ άμεσες ανάγκες του Σπύρου. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας… Επειδή η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη, πιστεύω ότι θα βρεθεί ιδιώτης η εταιρεία που θα στηρίξει».

 

Και τελικά οι εκκλήσεις τους εισακούστηκαν, αφού βρέθηκε το κρεβάτι και η παροχή βοήθειας. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η Νανά Παλαιτσάκη.


«Να εκφράσω τεράστιες ευχαριστίες σε όλους και όλες που Κατακλυσατε με μήνυματα πρακτικής βοήθειας μετά την δημόσια έκκληση μου για τον Σπυρο Φωκά. Σήμερα βλέπετε το κρεββάτι που προσέφερε η κυρία Γεωργία Μαρκεα, ανηψιά του μεγάλου συνθέτη, μαζί με Αναπηρική καρέκλα και στρώμα. Σήμερα το απόγευμα ο διευθυντής πρόνοιας κυριος Σταμάτης θα κάνει αυτοψία για να βρεθεί η πιο σωστή ιατρική λύση για τον μεγάλο μας ηθοποιό Δεν έχω λόγια για την συγκινητική βοήθεια από την φίλη -δημοσιογράφο Γιωτα Παππά, τον Σπύρος Μπιμπίλας την Anna Fonsou τους εκατοντάδες "διαδικτυακούς φίλους " που επικοινώνησαν από Γερμανία, Αμερική, Αγγλία... Την Ναταλία από την μεταφορική που "σκιστηκε". Τελικά υπάρχει περίσσευμα αγάπης»

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!