GOSSIP

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τις πυρκαγιές - «Καημένη Ελλάδα!!!» αναφωνεί

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και δεκαετίες διατηρεί μια εξοχική κατοικία στο Θεολόγο, που η ίδια αποκαλεί το ησυχαστήριό της και από εκεί συνήθιζε να ατενίζει στον ορίζοντα την άλλοτε κατάφυτη Εύβοια. Τώρα που οι πυρκαγιές σκορπίζουν τον όλεθρο η Μιμή Ντενίση ξέσπασε κατά πάντων.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, όπου μας έδειξε τη θέα που έβλεπε κάποτε από το εξοχικό της η Μιμή Ντενίση, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: 


«Αυτή την γαλήνια ομορφιά της Εύβοιας που έβλεπα από τον κήπο μου δεν θα την ξαναδώ… ούτε τις όμορφες ελιές της αγαπημένης μου ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ .. ούτε τα δάση που έδιναν ζωη στην Αττική.. το θεμα δεν είναι τι κάνει τελευταία στιγμή κάθε κυβέρνηση. Το θεμα είναι πως η χώρα δ ε ν εχει υποδομές!! Τα καλώδια της ΔΕΗ κολλημένα πάνω στα πεύκα που δεν μπορούμε να κλαδέψουνε γιατί πρέπει να έρθει ο Δημος. Που όμως δεν έρχεται ποτέ. Τα ξερόκλαδα στους δρόμους. Οι πολίτες που γκρινιάζουν για το κρατος αλλά δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους… κ οι άλλοι.. πόσες φωτιές μπήκαν κατά τύχη κ πόσες οργανωμένα;;; Φοβάμαι οι περισσότερες!! Γκαζάκια άπειρα παντού φακοί καθρεφτάκια!! Ποσό μίσος υπάρχει σ αυτή την χώρα;; Γιατί;;COVID ανεργία κ τώρα αυτό!! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος;; Γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κανείς δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος όταν περιστοιχίζεται από δυστυχίαΚαημενη Ελλάδα!! Ας ανοίξουμε όλοι τα μάτια τις καρδιές κ τις αγκαλιές προς όλους! Κ ας απαιτήσουμε επιτέλους από την Πολιτεία υποδομή αληθινή και νόμους αυστηρούς που να εφαρμόζονται όμως!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!