GOSSIP

Η Έλενα Ασημακοπούλου είδε πως τελικά το σπίτι της δεν κάηκε

Στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο επέστρεψε η Έλενα Ασημακοπούλου μετά την εντολή της Πολιτικής Προστασίας για εκκένωση λόγω της φωτιάς και η ίδια έσπευσε να πει πως ευτυχώς το σπίτι της δεν κάηκε, αλλά σοκαρίστηκε από το πόσο πολύ το είχαν πλησιάσει οι φλόγες.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το σπίτι της σώθηκε, ενώ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι όλα καλά και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον.

Παράλληλα δε, πέταξε τα βέλη της κατά δημοσιογράφου, που τηλεφώνησε στο σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και τον άγχωσε λέγοντας του ψευδώς πως το σπίτι του κάηκε.

«Να σας ενημερώσω, λοιπόν, πως σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας και είμαστε καλά και εγώ και το παιδί… Η φωτιά σταμάτησε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μας… Ναι, όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο.

Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει σύντομα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!