GOSSIP

Και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια ανάρτηση για τις πυρκαγιές

Κανείς δεν μπορεί να μείνει ψύχραιμος όταν βλέπει την καταστροφή που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα και ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν αυτές τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ήταν και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Μολονότι, πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, χώρισε με τη σύντροφό του και δημοφιλή παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, ο ίδιος έχει επιλέξει να μην κάνει κανένα σχετικό σχόλιο, ούτε κάποια ανάρτηση στα social media και απλά ενημέρωνε τους φαν του για τα επαγγελματικά του βήματα.


Ωστόσο, τώρα ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση για τις πυρκαγιές φανερώνοντας το πόσο έχει συγκλονιστεί με τα όσα βλέπει να αφήνουν πίσω τους οι φλόγες και ανέβασε μια τραγική φωτογραφία που δείχνει άλογα να προσπαθούν να ξεφύγουν από τη φωτιά.

«Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν και πάλι στάχτη. Πνεύμονες ζωής που περπατήσαμε απολαμβάνοντας την φύση χάθηκαν σε μια στιγμή…

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα που είναι το πιο σημαντικό όταν βλέπουμε την πορεία της φωτιάς να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εικόνες με τα καμένα ζώα του δάσους που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν συγκλονίζουν.

Πρώτη φορά περήφανα άλογα τρέχουν στο δάσος να σωθούν και  περισυλλέγονται τη τελευταία στιγμή. Η οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και η ευθύνη όλων μας είναι να προστατεύουμε συνειδητά τη «Μάνα» γη…», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!