GOSSIP

Χώρισε ο Καραφώτης - Οριστικό τέλος στο δεσμό του με τη Σαλταφερίδου

Φαίνεται πως ο δεσμός του τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη και της πρώην παίκτριας του Survivor Εύης Σαλταφερίδου, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα υπήρχαν και πλέον δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

.Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση του, μετά από περίπου 2 χρόνια!

Οι δυο τους ζούσαν για καιρό στη Γλυφάδα και πρόσφατα μετακόμισαν σε άλλο σπίτι.

Τα προβλήματα όμως στη συμβίωση και στην καθημερινότητα ήταν αρκετά με αποτέλεσμα να έρχονται σε ρήξη πολύ συχνά.

Για τον λόγο αυτό πριν από περίπου έναν μήνα πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στην σχέση τους, κρίνοντας ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Μάλιστα, απόδειξη του τέλους της σχέσης τους ήταν και οι διακοπές που έχουν ήδη ξεκινήσει με διαφορετικές παρέες, ενώ στο μεταξύ η Εύη Σαλταφερίδου μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Κώστας Καραφώτης και η Εύη Σαλταφερίδου είχαν χωρίσει και το περσινό καλοκαίρι ενώ μετά από 2 μήνες έγινε η επανασύνδεση.

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτή τη φορά η απόφαση τους να μην είναι μαζί είναι οριστική, με τον Κώστα Καραφώτη να είναι στεναχωρημένος και την Εύη Σαλταφερίδου να έχει επικεντρωθεί στην δουλειά της.

Βέβαια ο Κώστας Καραφώτης μάλλον θέλει να διαψεύσει πως είναι στεναχωρημένος, αφού στο  Instagram, ποζάρει κεφάτος και δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Κεφαλονιά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!