GOSSIP

Ρίγη προκάλεσε η "τραγική" ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου για τις πυρκαγιές

Η Ελλάδα, βιώνει μια απίστευτη τραγωδία, καθώς οι πρόσφατες πυρκαγιές έσπειραν τον όλεθρο, καταστρέφοντας πολύτιμους πνεύμονες πρασίνου, ανθρώπινες περιουσίες και αφαιρώντας τη ζωή από αναρίθμητα ζώα, που πέθαναν στις φλόγες.

Και όλα αυτά συνέβησαν εν μέσω ενός απίστευτου καύσωνα διαρκείας, που έκανε ακόμα πιο εφιαλτικό το όλο σκηνικό της καταστροφής.


Ο  47χρονος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, παρακολουθεί και αυτός αποσβολωμένος τις άσχημες εξελίξεις των τελευταίων ημερών και μάλιστα, μολονότι όταν ξέσπασαν οι πυρκαγιές δεν βρίσκονταν στην Αττική, αλλά σε ένα νησί του Αιγαίου, θέλησε να μας δείξει μέσω social media πως ακόμα και εκεί έγινε αισθητή η καταστροφή και χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα μιας Αρχαίας Τραγωδίας για να περιγράψει αυτή τη σύγχρονη τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα.
 

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία με τους καπνούς που έφτασαν μέχρι την Κίμωλο όπου και βρίσκεται και έγραψε στη λεζάντα: «Ο καπνός από της φωτιές έχει φτάσει στην Κίμωλο …

Εδώ τελειώνει η λογική και αρχίζει η βία. Τρέμει η γη τα σπλάχνα της βογκούν. Πονάει βαθιά και σκοτεινά
Πύρινη λέλαπα ξεχύνεται στη γη μάστιγα η σκόνη. Λύσσα εμφύλια τρελάνει τους ανέμους…. Σκέψη μητέρα πάνσεπτη και πνεύμα φωτεινό του σύμπαντος φυλάξετε το λόγο του παιδιού σας ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ – ΜΕΤ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ”.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!