GOSSIP

Χώρισαν οι Μακρυπούλια & Χατζηγιάννης - Δείτε την ανακοίνωση

Μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τώρα ένα ακόμη, από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ανακοίνωσε το χωρισμό του, μετά από πολυετή δεσμό.

Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.


Το γεγονός πως πρόσφατα η Ζέτα, γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Σαμοθράκη όπου κάνει διακοπές παρέα με τον καλό φίλο της Νίκο Μουτσινά, αλλά απουσίαζε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού και τελικά αυτές επιβεβαιώθηκαν.
 

Με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα Espresso, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Οι δύο τους πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είπαν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην Espresso.

Όπως αναφέρεται, επίσης, στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!