GOSSIP

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

Η απόφαση των Αρχών για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού, σίγουρα αποτέλεσε ένα βαρύ πλήγμα, τόσο στον ίδιο τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, όσο και στη σύζυγό του και το γιο τους.

Μάλιστα, μολονότι, με το που διατυπώθηκαν αρχικά οι καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, από τις ηθοποιούς Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους και Αναστασοπούλου, πολλά δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για πιθανό διαζύγιο του ηθοποιού και σκηνοθέτη, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, όχι μόνο δεν θέλησε να χωρίσει το σύζυγό της, αλλά ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα.

Δημοσίευμα αναφέρει πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους Δημήτρης ήταν μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, και καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας στην Ευελπίδων και περίμεναν την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Η Ελπίδα Νίνου κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση του ηθοποιού, ο δε σύζυγός της φέρεται να είπε: «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω» μόλις άκουσε πως θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time, η γυναίκα του και ο γιος του έτρεξαν κοντά του όταν εκείνος ζητούσε να τους δει κλαίγοντας μετά την απόφαση.

Η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε σε λυγμούς και φώναζε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Στο πλευρό της είχε τον γιο τους, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα και είναι και εκείνος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!