GOSSIP

Μάθαμε το σκεπτικό εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκιση Φιλιππίδη

Στην φυλακή της Τρίπολης, έχει οδηγηθεί πλέον ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, αφού μετά από κοινή απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Δημοσίευμα αποκαλύπτει πως στην απόφαση των δικαστικών αρχών, της 15ης τακτικής ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, βάρυνε το γεγονός ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη αποδίδεται μια μακρά περίοδο δράσης του καθώς η πρώτη πράξη για την οποία κατηγορείται έχει χρόνο τέλεσης το 2008 και η τελευταία το 2014.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο σκηνοθέτης – θιασάρχης φέρεται, εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο σκεπτικό για την προφυλάκισή του διατυπώθηκε η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Ρόλο στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ρόλο έπαιξε και η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!