GOSSIP

O Γιώργος Μαυρίδης μας θύμισε τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε [βίντεο]

Την απίστευτα ρομαντική πρόταση γάμου πουέκανε ο Γιώργος Μαυρίδης στη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, έχοντας βοηθούς τα δυο αγαπημένα του σκυλάκια, τη Μόλυ και την Τσίχλα, μας θύμισε με νέα ανάρτησή του, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist.

«Δύο χρόνια πριν γνωριστήκαμε.
1 χρόνο πριν τέτοια μέρα είπε το Ναι...
Συνεχίζουμε....» έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης, στη λεζάντα μιας όμορφης φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram από τη ρομαντική πρόταση γάμου που είχε κάνει στην αρραβωνιαστικιά του.


Πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι βρίσκονταν στην παραλία που και οι δύο αγαπούν στη Χαλκιδική και το σκηνικό στήθηκε πολύ έξυπνα. Η Μόλυ και η Τσίχλα έπαιζαν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Τα έριχναν και εκείνα τα έφερναν πίσω. Μέσα σε ένα από αυτά ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση.
«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του βίντεο.
Η Κρίστη λοιπόν κάποια στιγμή, βλέποντας το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις που της έφερε η Μόλυ αλλά και τον Γιώργο που της πρότεινε γονατιστός στην άμμο να γίνει γυναίκα του, ξαφνιάστηκε αρχικά λέγοντάς του αν μιλάει σοβαρά.
«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» της απάντησε για να πάρει από την Κρίστη τη δική της απάντηση «Δε το συζητώ..»!
Ο Γιώργος είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα, κάτι που δείχνει συχνά έμπρακτα είτε μιλώντας για τα δικαιώματά τους, είτε βοηθώντας φιλοζωικές και εθελοντές στο έργο τους είτε υιοθετώντας κάποιο που έχει ανάγκη. Όπως η Τσίχλα, η πρώην κακοποιημένη τρίποδη σκυλίτσα, που λατρεύει όλη η Ελλάδα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!