GOSSIP

Η κόρη του Βοσκόπουλου σκοπεύει να υλοποιήσει μια ευχή του πατέρα της

Απέραντη είναι η θλίψη για την 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, την κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, αφού η ίδια είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και η απώλειά του είναι δυσβάσταχτη.

Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία, αποχαιρέτησε τον πατέρα της αναρτώντας στα social media μια κοινή πόζα τους, από τα παιδικά της χρόνια γράφοντας απλά τις λεξούλες «Σ' αγαπώ πολύ».


Η Μαρία Βοσκοπούλου, που και η ίδια ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των διάσημων γονιών της και ήδη έχει ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, μετά τη μεγάλη απώλεια που βίωσε με το θάνατο του πατέρα της.


Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, η ίδια είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει μια μεγάλη ευχή του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα On time, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

 

Αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!