GOSSIP

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λέγεται πως αποχωρεί από το The Voice [βίντεο]

Φουντώνουν οι φήμες, πως το πολυαγαπημένο τηλεοπτικό talent show The Voice, που είναι βέβαιο πως θα μας κρατήσει συντροφιά και την προσεχή τηλεοπτική σεζόν, θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με σημαντικές αλλαγές στο team του.

Είναι σχεδόν βέβαια πως παρουσιάστρια του σόου δεν θα είναι η Δούκισσα Νομικού, αφού η ίδια, πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε την ολοκλήρωση και λήξη της συνεργασίας της με το ΣΚΑΙ.


Και σήμερα, τηλεοπτικές εκπομπές αναφέρουν πως θα δούμε αλλαγές και στους coaches και συγκεκριμένα, ακούγεται πλέον έντονα το σενάριο αποχώρησης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και η πιθανή αντικατάστασή της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Σύμφωνα με όσα είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή "Καλοκαίρι #Not” από το "The Voice” αποχωρεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη τη νέα σεζόν.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει διακαώς στο νέο κύκλο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα μείνουν κανονικά στη θέση τους, ενώ υπάρχει ένα μικρό ερωτικό για τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο "The Voice”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Καλοκαίρι #Not”:

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!