GOSSIP

Συγκινούν τα λόγια του Νίκου Βέρτη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου, προκάλεσε απέραντη θλίψη σε όλους τους φαν του και φυσικά στους συγγενείς,  φίλους και συνεργάτες του και ανάμεσα σε αυτούς που βυθίστηκαν στο πένθος είναι και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, που είχε συνεργαστεί μαζί του και συνδέονταν με μια στενή φιλία.


«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος...
Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ' το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.
Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο...Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ...» έγραψε αρχικά χθες στα social media ο τραγουδιστής.


Μάλιστα χθες βράδυ έκανε δηλώσεις και σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και εξομολογήθηκε πως του φέρονταν σαν πατέρας.


«Ήμουν από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους, που μου έδειξε την αγάπη του και μου μιλούσε σαν πατέρας. Μού εξομολογήθηκε στιγμές της ζωής του, που νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να γραφτούν κάποια στιγμή. Ήταν θρύλος, μύθος κι η ζωή του αφιερωμένη στον έρωτα και στην μουσική. Ένας λόρδος, ένας γαλαζοαίματος λαϊκός καλλιτέχνης θα έλεγα με το στιλ του και την καθημερινότητά του. Εγώ γενικά, όπως ξέρετε, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγαίνω συνέχεια να μιλώ, πέρα από την δουλειά μου. Μου παίνευε το ήθος και την στρατηγική που ακολουθώ στην καριέρα μου, μου έλεγε να αφοσιωθώ καθαρά στη μουσική κι ο κόσμος να με αναγνωρίζει καθαρά για αυτό… Αν η Ελλάδα είχε ένα θησαυροφυλάκιο της τέχνης, ο Τόλης θα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα διαμάντια» τόνισε ο Νίκος Βέρτης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!