GOSSIP

Η Άννα Βίσση χθες τίμησε με το δικό της τρόπο τον Τόλη Βοσκόπουλο [βίντεο]

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου, βύθισε στη θλίψη, τους αμέτρητους φαν του, φίλους και συνεργάτες του και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σπουδαία Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Η ίδια ήταν χθες από τους πρώτους που φρόντισαν να αναρτήσουν στα social media, μια φωτογραφία του Τόλη. «Αντίο αστέρι» έγραψε η Άννα Βίσση στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

Λίγες ώρες αργότερα, η τραγουδίστρια έκανε μια ακόμη συναυλία στο θέατρο Άλσος και φρόντισε να τιμήσει με το δικό της τρόπο τη μνήμη του σπουδαίου τραγουδιστή.

 

Η τραγουδίστρια, ανέβηκε στη σκηνή και πριν αρχίσει να τραγουδά, εμφανώς συγκινημένη είπε: «Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας, νομίζω για όλους τους Έλληνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έχει νιώσει τέτοια χειροκροτήματα πάρα πολλά στη ζωή του. Νομίζω ότι όλοι τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως θέλει ο καθένας, έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. Η επιρροή που ασκούν στον καθένα μας είναι αλλιώτικη. Ο Τόλης όμως – δε θα αναλύσω φυσικά ποιος είναι ο Τόλης γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον σκεφτόμαστε όπως θέλουμε – σήμερα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι η λύπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, είναι νοσταλγία για όλα εκείνα τα χρόνια που μας έχει χαρίσει. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και εγώ προσωπικά, να κάνουμε παρέα. Και σήμερα, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, σαν τραγουδίστρια και εγώ θα ήθελα – το λιγότερο που μπορώ να κάνω – να του αφιερώσω όλη τη βραδιά απόψε. Επίσης το λιγότερο είναι να ξεκινήσω με ένα τραγούδι του». 

Στη συνέχεια η γνωστή ερμηνεύτρια ερμήνευσε το “Ένα ρολόι σταματημένο”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina B (@christina.bib)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!