GOSSIP

Δημοσίευμα αποκαλύπτει το λόγο που καθυστέρησε το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη

Μπορεί οι περισσότεροι από τους φαν του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή και της διάσημης τραγουδίστριας να σοκαρίστηκαν από την ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου του ζεύγους, αλλά φαίνεται πως η ανακοίνωση αυτού του διαζυγίου, απλά μάλλον... καθυστέρησε να  γίνει, αφού ο γάμος του διάσημου ζευγαριού βρίσκονταν σε κρίση εδώ και πολύ καιρό.

Πολλά ζευγάρια celebrities συνηθίζουν να ανακοινώνουν το διαζύγιό τους, τους καλοκαιρινούς μήνες και μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν για να αποφύγουν τις αλλεπάλληλες αναφορές στο διαζύγιο, από τις gossip τηλεοπτικές εκπομπές.


Αυτή σίγουρα ήταν μια αιτία που η ανακοίνωση του διαζυγίου τηε Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε χθες, αλλά δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρχε και άλλη αιτία που οδήγησε στο να καθυστερήσει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το downtown.gr: Για όσους βρίσκονται πολύ κοντά στο πρώην ζευγάρι, η είδηση δεν είναι ξαφνική. Εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μη διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που, δυστυχώς, έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στον γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη.


Συνήθως, το να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε μια δύσκολη κατάσταση και να δεις τα πράγματα καθαρά, με ψυχραιμία και στη σωστή τους διάσταση απαιτεί χρόνο.

Το ίδιο συνέβη και με τη Δέσποινα και τον Ντέμη Νικολαΐδη, που μετά από προσπάθεια κατάλαβαν ότι η κοινή τους ζωή, στο ίδιο σπίτι, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα, οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα οποία βασίζεται ένας υγιής γάμος έφεραν το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρίνεια και η αφοσίωση ξεθωριάζουν, τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.

Το δημοσίευμα του downtown.gr αποκαλύπτει ακόμη ότι «το διαζύγιό τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς βέβαια να αποτελεί μια εύκολη απόφαση. Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους. Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα -κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης, ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!