GOSSIP

Η Σόφη Πασχάλη κάνει γιόγκα στη Σαντορίνη και τρελαίνει κόσμο [βίντεο]

Μετά από καλοκαιρινές εξορμήσεις σε Σπέτσες και Μύκονο, η Σόφη Πασχάλη βρέθηκε στη Σαντορίνη και παλάβωσε τους φαν της με το πόσο ευλύγιστη και fit είναι.

Η 45χρονη γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και συχνά το επιδεικνύει ποζάροντας με μπικίνι.


Τώρα που βρέθηκε στη Σαντορίνη, ανέβασε στα social media μια σειρά από πόζες της και ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει γιόγκα στη θάλασσα και εντυπωσίασε τους πάντες με την ευλυγισία της.

 


Την ανάρτησή της δε συνόδευε το ακόλουθο κείμενο - προτροπή για αυτοβελτίωση: «Μια ιστορία! Είναι μια κάμπια που βρίσκεται μέσα στη Χρυσαλλίδα της κ αγωνίζεται να βγει έξω. Η Χρυσαλλίδα έχει μια μικρή τρύπα κ ένας άνθρωπος που παρακολουθεί τη σκηνή αισθάνεται άσχημα για τη κάμπια κ παίρνει ένα ψαλίδι κ κόβει την άκρη της χρυσαλλίδας. Η κάμπια γίνεται πεταλούδα, αλλά δεν μπορεί να πετάξει κ τελικά πεθαίνει επειδή είναι απαραίτητο να περάσει από τη διαδικασία αυτή, να αγωνιστεί κ να αναδυθεί από τη χρυσαλλίδα της, ώστε να βρει δύναμη να πετάξει.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει με τα πάντα. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν κ να συμβούν. Πολλοί λένε οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Οι άνθρωποι αλλάζουν!Απλά χρειάζεται να το αποφασίσουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους! »


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!