GOSSIP

«Πριγκίπισσα / νταλικέρη» αποκάλεσε η Τούνη την κολλητή φίλη της [εικόνα]

Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχουν πολλά κοινά σημεία, αφού όχι μόνο υπήρξαν και οι δυο πρώην παίκτριες του My Style Rocks, αλλά πλέον συνδέονται με μια στενή φιλία και συχνά συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Η Δήμητρα γιόρτασε τα 31α γενέθλιά και η διάσημη φίλη της, Ιωάννα Τούνη ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να της ευχηθούν δημόσια χρόνια πολλά.


Η γνωστή influencer ανέβασε στο Instagram μια κοινή πόζα της με τη Δήμητρα, όπου και οι δυο φορούν κορώνες στο κεφάλι και έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πολυ-αγαπημένη μου πριγκίπισσα/νταλικέρη. Την πιο τρελή φίλη μου -με διαφορά- που δεν με αφήνει ποτέ σε ησυχία -να αγιάσω- αλλά είναι το πιο καλό παιδάκι με την πιο όμορφη & καθαρή ψυχή! Χρόνια πολλά 31χρονη -πλέον- μ**νάρα μου! Σ’αγαπώ πολύ... Φιλικό τιπ: Να μην κολλάτε στο φαίνεσαι παιδιά... τους ανθρώπους να τους κρίνετε αφού τους γνωρίσετε, ο κόσμος είναι πολύ κακός και δυστυχώς έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και χόμπι να ρίχνει φαρμάκι για όσα δεν μπορεί να καταφέρει να γίνει!
+ επίσης σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει »

Η δε Δήμητρα έσπευσε να απαντήσει γράφοντας: 

«Γαβ γαβ γαβ... Σ'αγαπάω μικρό μου καλόψυχο πλάσμα ! Όσο με αγκάλιασες και στήριξες στη πιο δύσκολη στιγμή μου , που δεν έκανε κανένας , ακόμα και με το να μου δώσεις στέγη δεν με νοιάζει κανένας και τίποτα ! Αυτό το μοναδικό συναίσθημα που με έκανες να νιώσω.. απλά νιώθω τυχερή που το νιώθω ! Είμαι ευγνώμων στο Θεό και μακάρι όλοι να έχουν μια τέτοια ψυχούλα στη ζωή τους ,, σίγουρα καλύτεροι θα γίνουν. Σε ευχαριστώ που μου ομορφαίνεις τη ζωή ! Αλλάααααα Στο τέλος της ημέρας είσαι ρουφιάνα γιατί πέρυσι με έδωσες στους μπάτσους και φέτος δίνεις την ηλικία μου»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!