GOSSIP

Ο Κόρο απολαμβάνει τις διακοπές του και ποζάρει με τη σύντροφό του

Ο Γιώργος Κόρομι κατάφερε να ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, αποδεικνύοντας πως είναι ένας πολύ δυνατός... Survivor, που έφτασε μέχρι τον Ημιτελικό και κατέκτησε την τέταρτη θέση και τώρα επιτέλους χαλαρώνει και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι.

 Ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης πέρασε 6μίση μήνες στον Άγιο Δομίνικο συγκεντρώνοντας αρκετά θετικά σχόλια για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Πρόσφατα μάλιστα η σύντροφος του Κόρο μίλησε στην εκπομπή Love it για τη συμμετοχή του στο Survivor.

“Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις”, ανέφερε, μεταξύ άλλων η Τίνα Τριανταφύλλου.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τα μπάνια του στην παραλία, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο Γιώργος Κόρομι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου έδειξε πως έκανε μια εξόρμηση με σκάφος στο Κατραμονήσι, το νησάκι που είναι γνωστό και ως Υδρούσα και βρίσκεται κοντά στην Αττική.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!