GOSSIP

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση για τους αρνητές των εμβολίων

Τις τελευταίες μέρες, καθώς η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντατικοποιήσει και πάλι τους εμβολιασμούς και να πείσει όσους έχουν μείνει ανεμβολίαστοι να σπεύσουν να κάνουν τελικά το εμβόλιο, στα social media, έχει ξεσπάσει... πόλεμος ανάμεσα σε όσους αρνούνται να κάνουν τα εμβόλια και αντιδρούν έντονα στα μέτρα που εξαγγέλλονται για προνόμια των εμβολιασμένων και σε όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Και φαίνεται πως ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος, εξοργίστηκε με κάποια σχετικά σχόλια που διάβασε από αρνητές των εμβολίων και ξέσπασε μέσω Instagram κάνοντας λόγο για bullying.

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του σχετικά με το εμβόλιο. Είναι τραγικό όμως ο ψυχολογικός πόλεμος που ασκούν οι αρνητές. Καθημερινά στα social σχετικά με τις παρενέργειες και την θνησιμότητα του εμβολίου. Τι να κάνουμε το κάναμε.

Θα έχουμε δηλαδή και τον ψυχολογικό πόλεμο να πάμε μια ώρα αρχύτερα; Έλεος, ηρεμήστε! Δεν θέλετε, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σταματήστε το bullying όμως γιατί αυτό είναι χειρότερο. Και είναι κατακριτέο το bullying», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στη δε λεζάντα της ανάρτησής του, σχολίασε για το εμβόλιο που έκανε ο ίδιος: Είχα πει όταν το έκανα «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»!
«Δεν είμαι ούτε τσιράκι της κυβέρνησης ούτε κανενός!
Απο κει και πέρα οι συνέπειες αφορούν εμένα!
Αν μου συμβεί οτιδήποτε σαφώς και θα το δηλώσω!
Όμως!!!!”Bullying” Δεν θα κάνω σε κανέναν γιατί το έκανε!
Και καλά θα κάνουν να μην κάνουν και οι δηλωμένοι «αρνητές»!
Bullying σε κανέναν!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!