GOSSIP

Μια μεγάλη ατυχία είχε η Σμαράγδα Καρύδη στις διακοπές της - Έκανε δημόσια έκκληση

Διακοπές στη Σκύρο κάνει η Σμαράγδα Καρύδη, αλλά την ανεμελιά αυτής της καλοκαιρινής εξόρμησης, επισκίασε μια... άτυχη στιγμή.

Η 51χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια, έσπευσε χθες μέσω Facebook να αποκαλύψει πως έχασε το πορτοφόλι της στην Σκύρο και πως μέσα δεν είχε μόνο χρήματα αλλά και πολλά προσωπικά έγγραφα που θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ για την επανέκδοσή τους.


Συγκεκριμένα η Σμαράγδα έκανε μια δημόσια έκκληση για να βρεθεί το πορτοφόλι και έγραψε μάλιστα πως αδιαφορεί αν όποιος το βρήκε θελήσει να κρατήσει τα μετρητά που είχε μέσα του.


«Αγαπητοί συμπολίτες μου κυρίως της Σκύρου (ντόπιοι ή τουρίστες) χτες το βράδυ έχασα το πορτοφόλι μου κάπου μεταξύ πλατείας Σκύρου και πάρκινγκ . Αν το βρει κανείς θα παρακαλέσω να το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα Σκύρου ή στο μαγαζί «Σταμάτης Φτούλης σκυριανά κεραμικά» . Αν αυτός που θα το βρει έχει τεράστια ανάγκη τα μετρητά και τα θέλει να τα κρατήσει παρακαλώ τουλάχιστον ας παραδώσει το υπόλοιπο που έχει όλα αυτά τα χαρτιά ταυτότητες και διπλώματα που θα ταλαιπωρηθώ να ξανά βγάλω . Ευχαριστώ πολύ» έγραψε η ηθοποιός και δέχεται αναρίθμητα μηνύματα από άτομα που περιγράφουν ανάλογες... ατυχίες που τους συνέβησαν


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!