GOSSIP

Μάθαμε πόσα χρήματα πήραν συνολικά οι δυο φιναλίστ του Survivor

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να είναι ο μεγάλος φετινός νικητής του Survivor και να κέρδισε και το έπαθλο των 100.00 ευρώ, αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα χρήματα που "έβγαλε" από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ και ο έτερος φιναλίστ Ηλίας Μπόγδανος αποχαιρετά το Survivor με μια μεγάλη αμοιβή στην τσέπη του!

Σύμφωνα με το iefimerida.gr ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor στις 21 Φεβρουαρίου και πληρωνόταν, μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια (οταν ανακοινώθηκε στους παίκτες η παράταση του παιχνιδιού) υπήρξε νέα συμφωνία για 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Έτσι, σε αυτό το διάστημα των 4,5 περίπου μηνών, το ποσό που εισέπραξε συνολικά ο Σάκης Κατσούλης αγγίζει τις 40.000 ευρώ. Μαζί με τις 100.000 ευρώ που κέρδισε, ο νικητής του Survivor 4 συγκέντρωσε 140.000 ευρώ.


Από την άλλη ο τραγουδιστής των INCO Ηλίας Μπόγδανος, λέγεται πως είχε συμφωνήσει με την παραγωγή του Survivor να λαμβάνει εβδομαδιαία αμοιβή ύψους 4.000 ευρώ. Ο Ηλίας μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης στις 4 Φεβρουαρίου 2021 και κατάφερε να παραμείνει μέχρι τον τελικό άρα, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ποσό άνω των 84.000 ευρώ!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!