GOSSIP

O James Καφετζής πέταξε μια... ατάκα για την απουσία του από την Ημιτελικό

Η απουσία του James Καφετζή από το χθεσινό Ημιτελικό του Survivor, φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μάλιστα λέγεται πως ο James είχε βρεθεί στον χώρο όπου έγινε το χθεσινοβραδινό live του Ημιτελικού, αλλά δεν τον είδαμε ποτέ on camera. Και πράγματι δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες που έδειχναν τον James να φτάνει στο Άλσος Βεΐκου όπου έγινε ο χθεσινός Ημιτελικός του Survivor.


Φυσικά δεν απουσίαζε μόνο ο James, αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη, που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αλλά και οι Χριστίνα Κεφαλά, Αλέξης Παππάς και Περικλής Κονδυλάτος, που απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους.


Πάντως ο James αν και φρόντισε να μην αποκαλύψει για ποιο λόγο απουσίαζε χθες από τον Ημιτελικό του Survivor, έκανε μια... χιουμοριστική ανάρτηση σε instastory γράφοντας: «Όταν μαθαίνεις πως δεν έχει μπουφέ ο Ημιτελικός» και ανέβασε μια φωτογραφία από την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.


Από την άλλη ο φίλος του Νίκος Μπάρτζης είπε στις κάμερες πως κάτι συνέβη και έφυγε εκτάκτως ο James

«Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγο της κατάστασης με τον κορονοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει» απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Νίκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ό,τι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!