GOSSIP

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε πραγματικότητα τις ευχές δύο παιδιών [βίντεο]

O fashion designer και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος, με το που επέστρεψε στην Αθήνα, έγινε γνωστό πως σκοπεύει να δωρίσει μέρος της αμοιβής που έλαβε από το ριάλιτι επιβίωσης σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και ήδη υλοποίησε τις ευχές δύο παιδιών.

Αρχικά στην εκπομπή της Τσιμτσιλή είδαμε τον Ασημακόπουλο να αποκαλύπτει πως θα κάνει πραγματικότητα δυο ευχές παιδιών του συλλόγου Make A Wish που δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη με την λευχαιμία.

Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δέχθηκε θερμή υποδοχή κατά την άφιξη στην Αθήνα του ενώ λίγο πριν πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο ανακοίνωσε ότι τα χρήματα από τα παιχνίδι θα τα δωρίσει σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, o Γιώργος Ασημακόπουλος είπε πως το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου».

«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω και να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης του Survivor.

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα δύο παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε».

Με την πολύτιμη συμβολή του και το χρηματικό ποσό που θα προσφέρει στον οργανισμό θα εκπληρωθούν 2 ευχές παιδιών, με ζητούμενο την ριζική ανανέωση του δωματίου τους. Έτσι, σύντομα ο Αλέξανδρος, 5 ετών, θα αποκτήσει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και θα έχει την ευκαιρία να ονειρεύεται στο διάστημα, ενώ ο Βαγγέλης, 6 ετών, θα κοιμάται σε ένα υπέροχο κάστρο μαζί με ήρωες και πολεμιστές!

Η Γενική Διευθύντρια του Make a Wish, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου ανέφερε: «Ξέραμε την πρόθεσή του πριν από το παιχνίδι και ότι εκπορεύεται από ένα προσωπικό βίωμα. Το μάθαμε κι εμείς ως θεατές».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!