GOSSIP

Η Τζούλια Νόβα δείχνει σε όλους πως είναι full in love με το νέο σύντροφό της

'Ένα μόλις χρόνο μετά το χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα δείχνει σε όλους πως έχει βρει ξανά τον έρωτα και για πρώτη φορά, έκανε μια κοινή ανάρτηση με το νέο σύντροφό της, διατυμπανίζοντας το πόσο ευτυχισμένη νιώθει.

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τη Τζούλια, αφού ενώ όλοι περίμεναν να τη δουν νυφούλα στο πλάι του επί σειρά ετών συντρόφου της και η ίδια έκανε σχετικές δηλώσεις για τα πλάνα του γάμου της, τελικά το ζευγάρι χώρισε.


Όμως το μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της με το Γιάννη Μάρκου.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η Τζούλια Νόβα, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Και τώρα η Τζούλια ανέβασε κοινή πόζα τους στο Instagram όπου τους βλέπουμε αγκαλιασμένους και έγραψε στη λεζάντα: «Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή απο μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά ;»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!