GOSSIP

Η Amber Heard έχει γίνει μητέρα εδώ και μήνες και τώρα το έμαθαν όλοι

Η πρώην σύζυγος του Johnny Depp, η χολιγουντιανή σταρ Amber Heard απολαμβάνει τη μητρότητα εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά η ίδια επέλεξε μόλις τώρα να το αποκαλύψει σε όλους.

Η 35χρονη ηθοποιός πριν από σχεδόν 4 χρόνια χώρισε με τον επίσης χολιγουντιανό σταρ Johnny Depp και έκτοτε ξεκίνησε μεταξύ τους μια απίστευτη δικαστική διαμάχη, με την Heard να κατηγορεί τον Depp για ξυλοδαρμό και τον Depp να προβαίνει σε αντίστοιχους ισχυρισμούς κατηγορώντας την Amber για βίαιη και άσεμνη συμπεριφορά.
Τώρα η Amber αποκάλυψε πως έχει γίνει μητέρα και έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα για το θαύμα που βιώνει.

Η 35χρονη ηθοποιός καλωσόρισε την κόρη της Oonagh Paige Heard στις 8 Απριλίου και τώρα θέλησε να αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Page Six, το μωράκι ήρθε στην  ζωή της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε για ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη του πεπρωμένου μας.

Ελπίζω να φθάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό να μην χρειαζόμαστε βέρα για να αποκτήσουμε παιδί. Ένα κομμάτι μου θέλει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα αυτό το γεγονός της ζωής μου, αλλά γνωρίζω ότι η φύση της δουλειάς μου, επιβάλει να έχω τον έλεγχο για το πως αυτό θα γίνει γνωστό. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard και είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!