GOSSIP

Η Καίτη Γαρμπή πόζαρε ξανά χωρίς μακιγιάζ και δείχνει πολλές δεκαετίες νεότερη

Στις αρχές αυτού του μήνα και συγκεκριμένα στις 8/6, η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, που φέτος εντυπωσίασε και ως μια εκ των κριτών του House of Fame, γιόρτασε τα 60α γενέθλιά της, αλλά η ίδια με μια no make up selfie μας δείχνει πως ο χρόνος δεν την αγγίζει!

Η διάσημη τραγουδίστρια ήδη έκανε μια συναυλία στη Λεμεσό και τον ερχόμενο μήνα θα κάνει μια σειρά από συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε κάποιες εξ αυτών θα εμφανιστεί επί σκηνής  με τον Φοίβο Δεληβοριά, αλλά και με το σύζυγό της Διονύση Σχοινά.


Η ίδια, παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ανέβασε μια νέα selfie της όπου ποζάρει με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, για να πει στους followers της πως αναπαύεται εν μέσω καύσωνα και εν όψει συναυλιών.


«Λίγη ξεκούραση γιατί έρχονται πρόβες. Γι αυτό κι ακόμα άσπρη και όσο για δροσιά…καλό είναι και το αιρ-κοντίσιον.» έγραψε η Καίτη στη λεζάντα και άφησε τους πάντες άφωνους με το πόσο όμορφο και νεανικό δείχνει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!