GOSSIP

Η Khloe Kardashian είχε γενέθλια και ο πρώην της την αποθεώνει [εικόνες]

Τα 37α γενέθλιά της γιόρτασε χθες 27/6 η διαβόητη Khloe Kardashian και τις τελευταίες ώρες δέχεται αμέτρητες ευχές στα social media.

Φυσικά οι πρώτες που έσπευσαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά, δημοσιεύοντας κοινές πόζες τους, ήταν οι διάσημες αδελφές της Kim  Kardashian και Kylie Jenner, ενώ οι άλλες δύο αδελφές της Kourtney Kardashian και Kendall Jenner δεν έκαναν καμιά σχετική ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 



Ωστόσο το πιο... γλυκό μήνυμα το έγραψε ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της κόρης της, ο διάσημος μπασκετμπολίστας Tristan Thompson, με τον οποίο η Khloe χώρισε ξανά πριν λίγες μέρες (μάλλον οριστικά αυτή τη φορά) ύστερα από ένα ακόμη σκάνδαλο απιστίας (την είχε απατήσει και όσο ήταν έγκυος στην κόρη της True και μάλιστα με μια από τις κολλητές της μιας αδελφής της).

 


Ο Tristan πάντως θέλησε δημόσια να πει πόσο λατρεύει την Khloe και στο μήνυμά του αναφέρει, μεταξύ άλλων πως την ευχαριστεί γιατί «πάντα βάζει ως προτεραιότητα την οικογένειά τους» και γράφει πως την αγαπά και της εύχεται να περάσει μια υπέροχη μέρα, αφού μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους, προφανώς δεν ήταν πλάι στην Khloe στα γενέθλιά της.

 


Η δε Khloe λίγες ώρες αργότερα αποκάλυψε πως πέρασε όλη την ημέρα των γενεθλίων της παρέα με την κόρη της και μετά απλά έβαλε τις πιτζάμες της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!