GOSSIP

Δάκρυσε η Καινούργιου με τα δίδυμα των Τανιμανίδη - Μπόμπα [βίντεο]

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έγιναν γονείς και κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους και σήμερα, όλες οι gossip εκπομπές αναφέρθηκαν σε αυτή την ευχάριστη είδηση. 

Όμως την πιο... έντονη αντίδραση σε αυτά τα ευχάριστα γεννητούρια την είχε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον γυναικολόγο της Χρισρίνας Μπόμπα, τον κ. Μηνά Μαστρομηνά, ο οποίος περιέγραψε όλη την διαδικασία για το πως έφερε στην ζωή η Χριστίνα Μπόμπα τις κόρες της. Ωστόσο μία σκηνή, όπου ο γυναικολόγος ανέφερε το πως ο Σάκης Τανιμανίδης αγκάλιαζε την Χριστίνα Μπόμπα και τα παιδιά τους ξεσπώντας σε λυγμούς, έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να λυγίσει λέγοντας: «Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι. Συγκινούμαι κι εγώ.»

«Η Χριστίνα, αν δεν κάνω λάθος, έχει μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει παιδάκι. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, είναι μικρότερη από εμένα. Μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες κι έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες, που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια.» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!