GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης της

Στην όμορφη Μυτιλήνη βρίσκεται εδώ και μέρες η Μιμή Ντενίση καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη". 

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης θεατρικής παράστασης που έγραψε και ανέβασε με τεράστια επιτυχία η γνωστή ηθοποιός και σε αυτή την ταινία βλέπουμε ένα λαμπρό καστ Ελλήνων και ξένων ηθοποιών όπως οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Χρήστος Στέργιογλου κ.α. ενώ σε ειδικούς ρόλους θα εμφανιστούν διεθνείς σταρ όπως οι: Vanessa Redgrave, Susan Hampshire και ο Rupert Graves.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by *New account (@kat_bousiou)


Η Μιμή Ντενίση, συνηθίζει να ανεβάζει στα social media πλάνα από τα γυρίσματα.


Ωστόσο, στη τελευταία ανάρτησή της θέλησε μόνο να τιμήσει τη μονάκριβη κόρη της Μαριτίνα και να γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της.


«Χρόνια πολλά θησαυρέ μου!! Αυτό το κοριτσάκι γίνεται σήμερα 21 χρόνων!!Και με κάνει περήφανη με το ήθος τις αρχές την μετριοφροσύνη την προσπάθεια για το καλό… είναι η χαρά και το στήριγμα μου!! Είναι το έργο της ζωής μου πάνω από κάθε έργο!! Σ΄ευχαριστώ Μαριτίνα μου που γέμισες ευτυχία την ζωή μου!» έγραψε η Ντενίση, αναρτώντας μια παλιά φωτογραφία με την κόρη της όταν ήταν παιδί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!