GOSSIP

Είδαμε τους Τζώρτζογλου & Μαριόλα να χορεύουν αγκαλιά σε ταβέρνα [βίντεο]

Φουλ ερωτευμένοι δείχνουν να είναι ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα και οι δυο τους... διατυμπανίζουν μέσω social media τον έρωτά τους και τις απόλυτα ευτυχισμένες στιγμές που ζουν στη Σαντορίνη.

Μετά από ένα ταξίδι στη Ρωσία, το ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο κυκλαδίτικο νησί και διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο με θέα την καλντέρα.


Και οι δυο τους κάνουν αλλεπάλληλες αναρτήσεις από το νησί και δείχνουν να είναι... μες τα μέλια!


Μάλιστα σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις τους, είδαμε το ζευγάρι να χορεύει σε μια ταβέρνα στην παραλία Βλυχάδα, υπό τους ήχους ενός βιολιού και ο Στράτος Τζώρτζογλου έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ο γύρος του έρωτα στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Η ζωή είναι πολύ απλή΄ είναι ένας χαρούμενος χορός. Ολόκληρη η γη μπορεί να είναι γεμάτη από χαρά κι από χορό. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν σοβαρά επενδύσει στο συμφέρον τους να μην απολαμβάνει κανείς τη ζωή, να μη χαμογελά κανείς, ότι η ζωή είναι μια αμαρτία, ότι είναι μια τιμωρία. Πώς να απολαμβάνεις όταν είναι τέτοια η ατμόσφαιρα, αν σου λένε συνεχώς ότι πρόκειται για τιμωρία; Ότι υποφέρεις επειδή έκανες κακά πράγματα και ότι πρόκειται για ένα είδος φυλακής, στην οποία σε κλείσανε για να υποφέρεις;

Σου λέω ότι η ζωή δεν είναι φυλακή, δεν είναι κάποια τιμωρία. Είναι μια ανταμοιβή και δίνεται μόνο σε εκείνους που την έχουν κερδίσει, που τους αξίζει. Είναι τώρα δικό σου το δικαίωμα να την απολαύσεις΄ θα πρόκειται για αμάρτημα αν δεν την απολαμβάνεις.

Θα είναι κάτι ενάντιο στην ύπαρξη αν δεν την ομορφύνεις, αν φεύγοντας την αφήσεις έτσι ακριβώς όπως τη βρήκες. Όχι. Άφησέ την λίγο πιο ευτυχισμένη, λίγο πιο όμορφη, λίγο πιο ευωδιαστή.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!