GOSSIP

Η ερωτική επανασύνδεση των Kylie Jenner & Travis Scott μάλλον είναι γεγονός

Το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες πως η Kylie Jenner και ο ράπερ Travis Scott που μαζί έχουν αποκτήσει μια κορούλα την Stormi, είναι και πάλι μαζί και οι ίδιοι μάλλον δεν κάνουν τίποτα για να καταλαγιάσουν τις φήμες, αλλά αντίθετα τις... φουντώνουν περισσότερο!

Την περασμένη εβδομάδα, το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε κοινή δημόσια  εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, όπου ο Travis βραβεύτηκε στο Parsons Benefit γκαλά .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)


Μάλιστα ο Travis αποκάλεσε "wifey" (γυναικούλα) του την Kylie όταν παρέλαβε το βραβείο.


Και σαν να μην έφταναν οι κοινές οικογενειακές πόζες που φούντωσαν τις φήμες για ερωτική επανασύνδεση του ζεύγους αρκετούς μήνες μετά το χωρισμό τους το φθινόπωρο του 2019, η Kylie με αφορμή την πρόσφατη γιορτή του πατέρα ανέβασε μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται να είναι πολύ... κοντά στον πρώην σύζυγό της και σχολίασε πως μια μέρα μόνο δεν αρκεί για να τιμήσει το πόσο τέλειος πατέρας είναι ο Travis και πρόσθεσε πως η ίδια και η κόρη της είναι ευλογημένες που τον έχουν στη ζωή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

 

Πάντως η ίδια η Kylie πριν λίγες εβδομάδες είχε πει μέσω twitter πως δεν της αρέσουν οι ταμπέλες στις σχέσεις και είχε διαψεύσει δημοσίευμα που έκανε λόγο για "open relationship" με τον Travis.

Ωστόσο το E! επικαλείται πηγές από το φιλικό κύκλο του πρώην ζεύγους που επιβεβαιώνουν πως τον τελευταίο μήνα οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!